Karštai rūkytas upėtakiukas
Karštai rūkytas vaivorykštinis upėtakiukas.
Sudedamosios dalys: vaivorykštinis upėtakis (Oncorhynchus mykiss), prieskoniai, druska. Laikyti nuo 0 iki +6°C temperatūroje (tinka užšaldyti). Kilmės šalis Lietuva. |
Kaip ruošiamas karštai rūkytas upėtakiukas?
Upėtakiukai rūkomi naudojant tik juodalksnį - tinkamiausią medį norint išgauti geriausią skonį. Unikalus receptas užtikrina tolygų upėtakio išsirūkymą, išvaizdą ir nuostabų skonį. Išrūkius žuvis, paliekame atvėsti, kad “subręstų” ir įgautų pačias geriausias skonines savybes. Vėliau ji vakuumuojama ir pristatoma Jums.
Kaip auginami upėtakiukai?
Šie porcijos dydžio upėtakiai auginami Zarasų rajone įsikūrusiame akvakultūros ūkyje. Skirtingai nei tvenkiniuose (pa)auginami upėtakiai, šie gimsta Lietuvoje ir nuo pat mažų dienų jais ypač rūpinamasi: perkamas brangiausias pašaras (Olandų kompanija "Coppens"), kurio sudėtyje tik natūralūs komponentai, jokios chemijos, kuri galėtų padaryti žalos žuviai ar ją valgančiam žmogui. Žuvys gauna visada švarų ir deguonies prisodrintą vandenį iš giluminio gręžinio
PakuotėKarštai rūkytas upėtakiukas pakuojama po vieną žuvį į vakuuminį maišelį. Taip užtikriname, kad produktas Jūsų namus pasiektų itin šviežias ir neprarastų nuostabaus skonio ir aromato. Tipinis pakuotės svoris nuo 200 g iki 280 g.
|
Laikymo sąlygosLaikykite šaldytuve, ne aukštesnėje kaip +6°C temperatūroje. Mėgaukitės šviežumu, rekomenduojame suvartoti per keturias dienas (imtinai). Tikslų galiojimo terminą visada rasite ant pakuotės.
|
VartojimasPuikiai tinka kaip skanus, maistingas ir greitas užkandis.
|
Patarimai
- Skaniausia valgyti, kai rūkytas upėtakis atšildytas iki kambario temperatūros;
- Atidarius pakuotę suvartoti visą iš karto, nes produktas linkęs džiūti.
- Upėtakis gali turėti ašakų, todėl mėgaukitės atsargiai.