Natūralaus karvės pieno jogurto sudėtis:
Pienas, jogurtinės bakterijos.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 766 kJ/184 kcal. Riebalų 1,06%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 0,74%, baltymai 3,53%, angliavandeniai 4,99%, laktozė 3,36%. Drėgmė 89,72%, sausųjų medžiagų kiekis 10,28%. |
Graikiško jogurto sudėtis:
Informacija ruošiama.
Grietinės sudėtis:
Grietinėlė, pienarūkštės bakterijos.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1594 kJ/381 kcal. Riebalų 40,11%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 27,95%, baltymai 2,28%, angliavandeniai 2,67%, laktozė 2,33%. Drėgmė 54,58%, sausųjų medžiagų kiekis 45,42%. |
Sviesto sudėtis:
Sviestas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Kefyro sudėtis:
Pienas, kefyro bakterijos.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 180 kJ/43 kcal. Riebalų 1,51%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 1,05%, baltymai 3,52%, angliavandeniai 3,92%, laktozė 3,70%. Drėgmė 90,28%, sausųjų medžiagų kiekis 9,72%. |
Žalio pieno sudėtis:
Nepasterizuotas pienas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. Prieš vartojimą rekomenduojama užvirinti.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. Prieš vartojimą rekomenduojama užvirinti.
Riebios kreminės fermentuotos varškės sudėtis:
Nepasterizuotas pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Panyro sudėtis:
Pienas, obuolių actas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Deserto "Panakota" sudėtis:
Grietinėlė, pienas, cukrus, želatina, vanilinis cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Saldaus pieno varškės sudėtis:
Pienas, išrūgos.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Rauginto pieno varškės sudėtis:
Rūgpienis, pienas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Rikotos sudėtis:
Saldžios išrūgos, pienas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Desertinio sūrelio su cinamonu ir džiovintiais obuoliais sudėtis:
Fermentinė kreminė varškė, džiovinti obuoliai (3%), cukrus, vanilinis cukrus, cinamonas.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal. Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%. |
Desertinio sūrelio su abrikosais sudėtis:
Fermentinė kreminė varškė, džiovinti abrikosai (8%), cukrus, vanilinis cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal. Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%. |
Desertinio sūrelio su kokosu sudėtis:
Fermentinė kreminė varškė, džiovinti abrikosai (8%), cukrus, vanilinis cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal. Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%. |
Sūrio rutuliukų aliejuje su česnaku sudėtis:
Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (česnakai 35%., jūros druska, svogūnai, svogūnai,raudonosios paprikos, svogūnų laiškai, pipirmetė).
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Sūrio rutuliukų aliejuje su pomidorais sudėtis:
Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Sūrio rutuliukų aliejuje su žolelėmis sudėtis:
Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (3%), druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Sūrio rutuliukų aliejuje mišinio sudėtis:
Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (1%), druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Varškės sūrio sudėtis:
Rūgpienis, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Saldaus pieno varškės sūrio sudėtis:
Pienas, išrūgos, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 766 kJ/183 kcal. Riebalų 6,81%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 4,55%, baltymai 26,15%, angliavandeniai 4,30%, laktozė 2,51%. Drėgmė 59,98%, sausųjų medžiagų kiekis 40,02%. |
Fetos tipo sūrio "Fuga" sudėtis:
Informacija ruošiama.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Holumi tipo sūrio kepimui "Mėnesienos sonata" sudėtis:
Pienas, fermentas, prieskoniai 3% (džiovinti pomidorai, raudona paprika, svogūnai, česnakai, bazilikai, aitrioji paprika, petražolės, raudonėliai, juodieji pipirai), druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Rūkyto "Senelio" sūrio su česnaku ir kmynais sudėtis:
Pienas, varškė, kmynai, česnakų granulės, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.