Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Tikri, paprasti ir labai gardūs pieno produktai

  • Mažo ūkio produkcija su daugybe įdėtos meilės.
  • Paruošiama pagal išankstinius užsakymus ir pristatomi švieži.
Įvairūs pieno produktai
  • ​

Užsakyti

Natūralaus karvės pieno jogurto sudėtis:

Pienas, jogurtinės bakterijos.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 766 kJ/184 kcal.
Riebalų 1,06%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 0,74%, baltymai 3,53%, angliavandeniai 4,99%, laktozė 3,36%. Drėgmė 89,72%, sausųjų medžiagų kiekis 10,28%.

Graikiško jogurto sudėtis:

Informacija ruošiama.

Grietinės sudėtis:

Grietinėlė, pienarūkštės bakterijos.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1594 kJ/381 kcal.
Riebalų 40,11%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 27,95%, baltymai 2,28%, angliavandeniai 2,67%, laktozė 2,33%. Drėgmė 54,58%, sausųjų medžiagų kiekis 45,42%.

Sviesto sudėtis:

Sviestas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Kefyro sudėtis:

Pienas​, kefyro bakterijos.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 180 kJ/43 kcal.
Riebalų 1,51%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 1,05%, baltymai 3,52%, angliavandeniai 3,92%, laktozė 3,70%. Drėgmė 90,28%, sausųjų medžiagų kiekis 9,72%.

Žalio pieno sudėtis:

Nepasterizuotas pienas​.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​ Prieš vartojimą rekomenduojama užvirinti.​

Riebios kreminės fermentuotos varškės sudėtis:

Nepasterizuotas pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Panyro sudėtis:

Pienas, obuolių actas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Deserto "Panakota" sudėtis:

Grietinėlė, pienas, cukrus, želatina, vanilinis cukrus.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Užsakyti

Saldaus pieno varškės sudėtis:

Pienas, išrūgos.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Rauginto pieno varškės sudėtis:

Rūgpienis, pienas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Rikotos sudėtis:

Saldžios išrūgos, pienas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Desertinio sūrelio su cinamonu ir džiovintiais obuoliais sudėtis:

Fermentinė kreminė varškė, džiovinti obuoliai (3%), cukrus, vanilinis cukrus, cinamonas.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal.
Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%.

Desertinio sūrelio su abrikosais sudėtis:

Fermentinė kreminė varškė, džiovinti abrikosai (8%), cukrus, vanilinis cukrus.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal.
Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%.

Desertinio sūrelio su kokosu sudėtis:

Fermentinė kreminė varškė, džiovinti abrikosai (8%), cukrus, vanilinis cukrus.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 1059 kJ/253 kcal.
Riebalų 17,05%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 12,41%, baltymai 11,43%, angliavandeniai 13,40%, laktozė 2,28%. Drėgmė 57,26%, sausųjų medžiagų kiekis 42,74%.

Sūrio rutuliukų aliejuje su česnaku sudėtis:

Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (česnakai 35%., jūros druska, svogūnai, svogūnai,raudonosios paprikos, svogūnų laiškai, pipirmetė).​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Sūrio rutuliukų aliejuje su pomidorais sudėtis:

Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Sūrio rutuliukų aliejuje su žolelėmis sudėtis:

Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (3%), druska.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Sūrio rutuliukų aliejuje mišinio sudėtis:

Kreminis sūris, aliejus, prieskoniai (1%), druska.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Varškės sūrio sudėtis:

Rūgpienis, druska.​

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Saldaus pieno varškės sūrio sudėtis:

Pienas, išrūgos, druska.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 766 kJ/183 kcal.
Riebalų 6,81%, iš kurių sočiūjų riebalų rūgščių 4,55%, baltymai 26,15%, angliavandeniai 4,30%, laktozė 2,51%. Drėgmė 59,98%, sausųjų medžiagų kiekis 40,02%.

Fetos tipo sūrio "Fuga" sudėtis:

Informacija ruošiama.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Holumi tipo sūrio kepimui "Mėnesienos sonata" sudėtis:

Pienas, fermentas, prieskoniai 3% (džiovinti pomidorai, raudona paprika, svogūnai, česnakai, bazilikai, aitrioji paprika, petražolės, raudonėliai, juodieji pipirai), druska.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​

Rūkyto "Senelio" sūrio su česnaku ir kmynais sudėtis:

Pienas, varškė, kmynai, česnakų granulės, druska.

Laikymo sąlygos: laikyti nuo 0 iki +6 °C temperatūroje.​
Užsakyti
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt