12 valandų gamintas sultinys - norintiems tobulumo
|
Jautienos sultinio sudėtis:Vanduo, jautienos kaulai, svogūnai, porai, salierai, jūros druska, juodieji pipirai, pomidorų tyrė, rozmarinas, .
Maistinė vertė 100 ml produkto:
Energinė vertė 11 kcal/46 kJ. Riebalai 0,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 0,2 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 1,6 g, druska 0,68 g. Laikymo sąlygos: nuo +2°C iki +6°C. Atidarius suvartoti per 3 paras. Atidarant turi pasigirsti spragtelėjimas. Galima užšaldyti. |
Vištienos sultinio sudėtis:Vanduo, vištienos kaulai, svogūnai, morkos, salierų šaknys, jūros druska, juodieji pipirai, čiobrelis.
Maistinė vertė 100 ml produkto:
Energinė vertė 11 kcal/46 kJ. Riebalai 0,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 0,2 g, iš kurių cukrų 0,1 g, baltymų 1,5 g, druska 0,68 g. Laikymo sąlygos: nuo +2°C iki +6°C. Atidarius suvartoti per 3 paras. Atidarant turi pasigirsti spragtelėjimas. Galima užšaldyti. |
Kalakutienos sultinio sudėtis:Vanduo, kalakutienos kaulai, svogūnai, morkos, salierai, jūros druska, juodieji pipirai, šalavijas.
Maistinė vertė 100 ml produkto:
Energinė vertė 11 kcal/46 kJ. Riebalai 0,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 0,2 g, iš kurių cukrų 0,05 g, baltymų 1,6 g, druska 0,68 g. Laikymo sąlygos: nuo +2°C iki +6°C. Atidarius suvartoti per 3 paras. Atidarant turi pasigirsti spragtelėjimas. Galima užšaldyti. |
Daržovių sultinio sudėtis:Vanduo, morkos, salierų šaknys, svogūnai, pankoliai, porai, jūros druska, pomidorų tyrė, petražolės, juodieji pipirai, čiobreliai.
Maistinė vertė 100 ml produkto:
Energinė vertė 7 kcal/29 kJ. Riebalai 0,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 1,2 g, iš kurių cukrų 1,1 g, baltymų 0,1 g, druska 0,75 g. Laikymo sąlygos: nuo +2°C iki +6°C. Atidarius suvartoti per 3 paras. Atidarant turi pasigirsti spragtelėjimas. Galima užšaldyti. |