Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt
Nuoroda į šį receptą

Rudasis viščiukas keptas ​miltų ir vandens apvalkale

Rudasis viščiukas keptas miltų ir vandens apvalkale

Rudasis viščiukas keptas miltų ir vandens apvalkale Norisi sultingos vištos? Pabandykite iškepti miltų ir vandens apvalkale :) Mėgstantiems švelnesnę vištieną šis patiekalas bus pats tas, o mažiesiems gali būti labai smalsu sužinoti, kas gi slepiasi po ta apskrudusia plutele ;) Paruošimas 30 min, kepimas 2 val. Skanaus! Šviežutėlį rudąjį viščiuką rasite pas mus → bit.ly/visciukas Receptą rasite čia → bit.ly/visciukas_miltuose Užsakyti galite čia → bit.ly/uzsakyti_merkio_produktus Ačiū, kad daliniesi šiuo video su draugais!

Posted by Merkio produktai on Monday, 26 June 2017
Reikės (4-5 porcijoms):
- ~2 kg šviežio rudojo viščiuko
- ~1 saujos šviežių čiobrelių (gali būti ir džiovinti)
- ~2 saujų šviežių šalavijų
- 8 česnako skiltelių
- 1 citrinos
- ~8 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 kg miltų
- 500 ml vandens
- druskos ir juodųjų pipirų

Gaminimas:
​Pasiruošiame marinatą (geriausia naudoti grūstuvę, bet galima ir tiesiog sumaišyti ingredientus dubenėlyje): labai smulkiai supjaustome čiobelį ir šalaviją, sutraiškome česnako skiltelę, nuskutame citrinos žievelę. Viską suberiame į indą, įpilame alyvuogių aliejų, įdedame druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai patriname ir išmaišome.
Marinatu gerai įtriname rudojo viščiuko vidų ir išorę. Supjaustome citriną gabaliukais ir įdedame į viščiuko vidų.
Pasidarome ant stalo daug laisvos vietos. Supilame visus miltus ir po truputį vis pildami vandenį minkome tešlą. Suminkius palaukiame apie 10 minučių. Tada tešlą iškočiojame iki maždaug 50 cm skersmens blyno. Kuo tolygiau pavyks iškočioti, tuo bus mažesnė tikimybė, kad kepant tešla prakiurs ir išbėgs skystis.
Į iškočiotos tešlos centrą dedame viščiuką ir jį apgaubiame tešla. Kai kuriose vietose gali susidengti keli tešlos sluoksniai. Tai dalį perteklinės tešlos galime nupjauti ir panaudoti užlipinant tas vietas, kurios atrodo silpnesnės, plonesnės. Arba perteklinę tešlą galime panaudoti siūlų sujungimui. Svarbu įdėti papildomai pastangų sustiprinant tas vietas, kur manote, kad gali kepant prakiurti.
Kepimo skardą pabarstome miltais. Įdedame blynu apgaubtą viščiuką ir pašauname į iki 220 °C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 2 val. Iškepus palaukiame 15 min, kad šiek tiek atvėstų. Tada praardome apvalkalą ir išimame viščiuką. Skanaus!
Nuoroda į šį receptą

Viščiukas keptas druskoje

Posted by Merkio produktai on Thursday, 25 August 2016
Reikės (4-5 porcijoms):
1 rudojo viščiuko,
1 kg druskos.

Gaminimas:
Kepimo skardą išklojame folija. Beriame druską. Paskirstome, kad storis būtų apie 1 cm. Ant druskos guldome vištą ant nugarinės dalies ir dedame į orkaitę. Kepame 200 laipsnių iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 70-80 min. Pateikiame su virtais ryžiais ir daržovėmis ar kitu pamėgtu garnyru. Skanaus! ;)
Nuoroda į šį receptą

Sultingiausias pasaulyje keptas viščiukas

Picture
Reikės (4-5 porcijoms):
1 rudojo viščiuko,
2 puodelių pasukų,
Jūros druskos,
Maltų pipirų,
Šakelės rozmarino,
Šakelės čiobrelio,
Šakelės šalavija.


Gaminimas:
Skaitykite čia: ​http://www.skaniaisveikai.lt/receptai/paukstiena/sultingiausias-pasaulyje-keptas-visciukas/
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt