Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Jautiena - tikra ir gardi

  • Užauginta Lietuvos ūkiuose, Utenos ir Alytaus apskrityse.
  • Jautiena paruošiama ypatingai šviežia.
  • Jautukai ruošiami 18-24 mėnesių amžiaus. 
  • ​Maitinami pagrinde natūraliu pašaru, šienainiu bei 9 augalinėmis kultūromis.
  • Gyvuliai auginami saugant nuo streso.
  • Pasaulyje vertinama mėsinė Angusų veislė.
Jautiena
Užsakyti
​

Kur ir kaip auginami jaučiai?

Ūkyje, esančiame Utenos apskrityje, jautukai auginami laisvai. Ganosi laukuose, turi daug vietos kur pavaikščioti. Veislė Angus. Minta tik augalinės kilmės maistu: žole, šienu, šienainiu.

Kaip ruošiama malta jautiena?

Malta jautiena yra maksimaliai rankų darbo. Malama jautiena ne nuo likutinių jautienos dalių mėsos, bet nuo tikro galinio kumpio. Kartu malasi ir vidinės minkštosios kumpio dalys, t.y riešutėlis ir bananas. Taip pat malasi ir apie 20% lajaus. Lajus naudojamas jaučių, o ne karvių (lajus ne geltonas, kaip būna karvių).
Malta jautiena
Malta jautiena

Įvairių gaminių sudėtys, energetinės ir maistinės vertės:

14 dienų brandintos jautienos grill dešrelių sudėtis:

Sudedamosios dalys: vienarūšė jautiena 98%, druska, česnakas, pipirai, druska.

Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto:
1119 kJ / 270 kcal. Riebalų 24,0 g, iš jų sočiųjų riebalų 10,0 g, angliavandenių 0,6 g, iš jų cukrus 0,3 g, baltymų 13,0 g, druska 1,5 g.
14 d. brandintos jautienos grill dešrelės
14 d. brandintos jautienos grill dešrelės


Paragaukite Merkio™ produktų

Picture

  • Merkio™ produktus augina kruopščiai atrinkti Lietuvos ūkininkai.
  • Auginami švariai ir atsakingai.
  • Ruošiami tik pagal išankstinius užsakymus, todėl visada pristatomi švieži.
Picture
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt