Riešutų užtepų ypatumai
Traškus, švelniai paskrudintų, riešutų kremas su riešutų gabaliukais. Tai ne tik puikus desertas, bet ir sotus užkandis (aukšta maistinė vertė!), puikiai tinkantis prieš ar po treniruotės. Pusryčiams ar užkandžiaujant tepkite ant vaisių, trapučių, baltos duonos, maišykite į košes, pieno ir ledų kokteilius, arba tiesiog kabinkite šaukštu prie kavos/arbatos. O gal iškepkite sausainių/pyrago ar kitų kepinių ir pasikvieskite artimuosius/draugus pasivaišinti?
Sandėliuojant gaminių paviršiuje gali nusistoti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus - tai natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių (išmaišykite prieš naudojimą).
Sandėliuojant gaminių paviršiuje gali nusistoti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus - tai natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių (išmaišykite prieš naudojimą).
100% žemės riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: 100% žemės riešutai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 585 kcal/2449 kJ Riebalų 49,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,9 g, baltymų 23,7 g, angliavandenių 21,5 g, iš kurių cukrų 4,2 g, druskos 0,0 g. |
100% migdolų riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: 100% migdolų riešutai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 614 kcal/2539 kJ Riebalų 52,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4,0 g, baltymų 21,0 g, angliavandenių 10,0 g, iš kurių cukrų 4,9 g, druskos < 0,0 g. |
100% anakardžių riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: 100% anakardžių riešutai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 596 kcal/2474 kJ Riebalų 46,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 9,1 g, baltymų 15,0 g, angliavandenių 29,0 g, iš kurių cukrų 5,0 g, druskos < 0,0 g. |
100% anakardžių-migdolų riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: 50% anakardžių riešutai, 50% migdolų riešutai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 605 kcal/2507 kJ Riebalų 49,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,5 g, baltymų 18,0 g, angliavandenių 19,5 g, iš kurių cukrų 4,9 g, druskos < 0,0 g. |
100% anakardžių-lazdynų riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: 50% anakardžių riešutai, 50% lazdynų riešutai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 612 kcal/2522 kJ Riebalų 53,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,8 g, baltymų 15,0 g, angliavandenių 23,0 g, iš kurių cukrų 4,5 g, druskos < 0,0 g. |
Desertinio kokosų-žemės riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: žemės riešutai, datulių sirupas, šalto spaudimo nerafinuotas kokosų aliejus, kokosų drožlės. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 550 kcal/2304 kJ Riebalų 44,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 15,0 g, baltymų 16,0 g, angliavandenių 29,0 g, iš kurių cukrų 18,0 g, druskos < 0,0 g. |
Pikantiško žemės riešutų užtepo sudėtis:
Sudedamosios dalys: kepinti žemės riešutai be luobelių, extra virgin alyvuogių aliejus, česnakų milteliai, pomidorų milteliai, čili pipiriukų milteliai, džiovinti krapai, joduota druska. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 1 mėnesį. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 589 kcal/2463 kJ Riebalų 50,1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,9 g, baltymų 22,20 g, angliavandenių 22,0 g, iš kurių cukrų 5,0 g, druskos 0,1 g. |