Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Švieži pesto padažai ir kt. - kas savaitę šviežiai pagaminti

  • Be konservantų.
  • Gaminama tik pagal išankstinius užsakymus.
  • Rankų darbo.
  • Kai tik įmanoma naudojami sezoniniai lietuviški ingredientai.
Švieži pesto padažai
Užsakyti

Šviežio žaliojo pesto padažo su baziliku sudėtis:

Sudedamosios dalys: nerafinuotas ypač tyras alyvuogių aliejus, baziliko lapeliai, kietasis sūris Džiugas (pienas, druska, raugas, fermentas), graikiniai riešutai, česnakas, jūros druska.

Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje. Atidarius suvartoti per 3 dienas. Atidarius ir nesuvartojus viso produkto, siekiant išlaikyti šviežumą, rekomenduojama paviršių padengti sluoksniu alyvuogių aliejaus.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 539 kcal/2255 kJ
Riebalų 55,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 9,9 g,
Baltymų 10,9 g, Angliavandenių 10,9 g, iš kurių cukrų 0,6 g, Druskos 1,5 g.

Šviežio pesto padažo su baziliku ir pomidorais (be sūrio, vegan) sudėtis:

Sudedamosios dalys: nerafinuotas ypač tyras alyvuogių aliejus, baziliko lapeliai, saulėje džiovinti pomidorai, migdolų riešutai, graikiniai riešutai, česnakas, jūros druska, švieži čili pipirai.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje. Atidarius suvartoti per 3 dienas. Atidarius ir nesuvartojus viso produkto, siekiant išlaikyti šviežumą, rekomenduojama paviršių padengti sluoksniu alyvuogių aliejaus.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 539 kcal/2255 kJ
Riebalų 53,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,4 g,
Baltymų 6,8 g, Angliavandenių 12,1 g, iš kurių cukrų 5,6 g, Druskos 0,9 g.

Šviežio žaliojo pesto padažo su špinitais (be sūrio, vegan) sudėtis:

Sudedamosios dalys: nerafinuotas ypač tyras alyvuogių aliejus, špinatų lapeliai,  graikiniai riešutai, migdolų riešutai, česnakas, jūros druska.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje. Atidarius suvartoti per 3 dienas. Atidarius ir nesuvartojus viso produkto, siekiant išlaikyti šviežumą, rekomenduojama paviršių padengti sluoksniu alyvuogių aliejaus.

Ciberžolės pastos sudėtis:

Sudedamosios dalys: ciberžolės milteliai, vanduo, juodieji pipirai, imbiero šaknis, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus, laimo sultys, ceilono cinamonas, muskatas.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 124 kcal/516 kJ
Riebalų 6,42 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4,53 g,
Baltymų 1,56 g, Angliavandenių 12,89 g, iš kurių cukrų 0,62 g, Druskos 0,01 g, Skaidulinės medžiagos 4,10 g.

Granolos su migdolais, sėklomis ir džiovintomis spanguolėmis sudėtis:

Sudedamosios dalys: avižiniai dribsniai, migdolų riešutai, džiovintos spanguolės, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus, klevų sirupas, vanduo, ceilono cinamonas, vanilės esencija.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje.

Skanučio be sėklų (vaisiai, riešutai) sudėtis:

Sudedamosios dalys: migdolų riešutai, datulės, abrikosai, džiovintos spanguolės, džiovintos slyvos, ceilono cinamonas, vanilės esencija, apelsino žievelė.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje.

Skanučio su sėklomis (vaisiai, riešutai, sėklos) sudėtis:

Sudedamosios dalys: migdolų riešutai, datulės, abrikosai, džiovintos spanguolės, džiovintos slyvos, ceilono cinamonas, vanilės esencija, apelsino žievelė, moliųgų sėklos, bolivinė balanda, sezamo sėklos, chia sėklos.
​
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +25 °C temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje.
Užsakyti
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt