Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Paruoštukai - restoranas Jūsų namuose

  • Pagaminta tik tiek, kiek esate užsakę, kad būtų ypatingai šviežia.
  • Gamina didelę patirtį turintys restorano meistrai.
  • Pakanka 15 minučių, kad jau galėtumėte valgyti.
  • Rankų darbo: nuo produktų pasirinkimo iki jų paruošimo ir supakavimo.
  • Jūsų namų šaldytuve patogaus pietų ar vakarienės laiko galės laukti kelias dienas, nes supakuota į vakuumą!
Picture
Užsakyti

Jautienos žandelio (virto) sudėtis:

Sudedamosios dalys: jautienos žandas 99%, virimo metu buvo naudojama: druska, juodieji pipirai, morkos, svogūnai, žvaigždinis anyžius, cinamonas, salierai.

Apdorota termiškai, suvakuumuota. ​Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje.

​Namuose: pašildykite sultinyje 10-15 min.
jautienos žandelis

Menkės filė (keptos) sudėtis:

Sudedamosios dalys: menkės filė 99%, druska, čiobrelis, aliejus.

Apdorota termiškai, suvakuumuota. ​Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje.

​Namuose: kepkite orkaitėje 180 °C, 8-10 min.
menkės filė

Kaimiško viščiuko filė  brandintos vyne (keptos) sudėtis:

Sudedamosios dalys: vištienos filė 97%, baltasis vynas, druska, cukrus, aliejus, prieskoninės žolelės (rozmarinas, čiobrelis, bazilikas, raudonėlis).

Apdorota termiškai, suvakuumuota. ​Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje.

​Namuose: kepkite orkaitėje 180 °C, 10-12 min.
Vištienos filė

Kiaulienos filė (keptos) sudėtis:

Sudedamosios dalys: kiaulienos filė 97%, raudonasis vynas, soja, džiovintos prieskoninės žolelės (rozmarinas, čiobrelis, bazilikas, raudonėlis), druska, aliejus.

Apdorota termiškai, suvakuumuota. ​Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje.
​

​Namuose: kepkite orkaitėje 180 °C, 10-12 min.
Kiaulienos filė

Morkų kekso sudėtis:

Sudedamosios dalys: miltai, cukrus, sviestas, morkos, graikiniai ir karijų riešutai, razinos, cinamonas, grietinėlė.

Laikymo sąlygos: laikyti iki +22 °C temperatūroje.
Morkų keksas

Aguonų kekso sudėtis:

Sudedamosios dalys: aguonos, cukrus, duonos džiūvėsėliai, cinamonas, grietinėlė, saldintas sutirštintas pienas, liofilizuotos uogos.

​Laikymo sąlygos: laikyti iki +22 °C temperatūroje.
Aguonų keksas

Tortuko "Napoleonas" sudėtis:

Sudedamosios dalys: miltai, kukurūzų krakmolas, sviestas, grietinė, kiaušiniai, pienas, cukrus, konjakas, spanguolės.

​Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje.
Tortukas

Triufelių su riešutais sudėtis:

Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 68%, sviestas, skrudintis ir smulkinti lazdyno riešutai.

​Laikymo sąlygos: laikyti iki +22 °C temperatūroje.
Triufeliai su riešutais

Sveikuolių triufelių sudėtis:

Sudedamosios dalys: džiovintos datulės, džiovinti abrikosai, džiovintos slyvos, anakardžių riešutai, kokoso drožlės, kokosų sviestas.
​
​Laikymo sąlygos: laikyti iki +22 °C temperatūroje.
Sveikuolių triufeliai

Sviestinių sausainių sudėtis:

Sudedamosios dalys: miltai, sviestas, cukraus pudra, cukrus.
​
​Laikymo sąlygos: laikyti iki +22 °C temperatūroje.
Sviestiniai sausainiai
Užsakyti
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt