Paruoštukai - restoranas Jūsų namuose
|
Jautienos žandelio (virto) sudėtis:Sudedamosios dalys: jautienos žandas 99%, virimo metu buvo naudojama: druska, juodieji pipirai, morkos, svogūnai, žvaigždinis anyžius, cinamonas, salierai.
Apdorota termiškai, suvakuumuota. Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje. Namuose: pašildykite sultinyje 10-15 min. |
Kaimiško viščiuko filė brandintos vyne (keptos) sudėtis:Sudedamosios dalys: vištienos filė 97%, baltasis vynas, druska, cukrus, aliejus, prieskoninės žolelės (rozmarinas, čiobrelis, bazilikas, raudonėlis).
Apdorota termiškai, suvakuumuota. Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje. Namuose: kepkite orkaitėje 180 °C, 10-12 min. |
Kiaulienos filė (keptos) sudėtis:Sudedamosios dalys: kiaulienos filė 97%, raudonasis vynas, soja, džiovintos prieskoninės žolelės (rozmarinas, čiobrelis, bazilikas, raudonėlis), druska, aliejus.
Apdorota termiškai, suvakuumuota. Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +5 °C temperatūroje. Namuose: kepkite orkaitėje 180 °C, 10-12 min. |