Brandinti fermentiniai karvių pieno sūriai - skonių įvairovė
* Natūralios kilmės fermentuojančios medžiagos, kurios naudojamos sutraukinti pieną į varškę, o iš jos suspausti sūrio galvą.
** Jeigu sūris yra su kokiu priedu, tai dar yra sudėtyje tas priedas, pvz. jeigu yra su pelenais, tai sudėtyje nurodomi pelenai, jeigu su ožragėmis, tai nurodomos ožragės ir t.t. Kuo ilgiau brandintas sūris, tuo skonis tampa intensyvesnis. Laikyti nuo 0° iki +6°C temperatūroje. Kilmės šalis Lietuva. |
Klasika, Barkarolė, Suktinis, Simfonija - be priedų. Simfonija - kietasis sūris
Sūriai be priedų panašūs savo išvaizda, tačiau skonis visų labai unikalus. Sūriai skiriasi gamybos procesu, šiek tiek kitokia fermentų sudėtimi. Galite rasti brandintų net 18 mėn. ir ilgiau.
Klasika, Barkarolė, Suktinis - klasikiniai fermentiniai sūriai - puskiečiai, dera prie sumuštinių, puikiai lydosi, juos įvertins klasikinio fermentinio sūrio gerbėjai. Kiekvienas yra šiek tiek skirtingo skonio, tad siūlome degustuoti visus ir išsirinkti sau skaniausią.
Simfonija - brandintas kietasis sūris. Šis sūris gali būti brandinamas net 18 mėnesių. Kietasis sūris tirpsta burnoje suteikdamas ryškų, aromatingą skonį. Gurmaniškas sūris papuoštas dailiais raštais, tad ne tik praturtins, bet ir papuoš jūsų stalą.
Klasika, Barkarolė, Suktinis - klasikiniai fermentiniai sūriai - puskiečiai, dera prie sumuštinių, puikiai lydosi, juos įvertins klasikinio fermentinio sūrio gerbėjai. Kiekvienas yra šiek tiek skirtingo skonio, tad siūlome degustuoti visus ir išsirinkti sau skaniausią.
Simfonija - brandintas kietasis sūris. Šis sūris gali būti brandinamas net 18 mėnesių. Kietasis sūris tirpsta burnoje suteikdamas ryškų, aromatingą skonį. Gurmaniškas sūris papuoštas dailiais raštais, tad ne tik praturtins, bet ir papuoš jūsų stalą.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, druska.
Klasika brandintas ne mažiau nei 3 mėn., Barkarolė - 4 mėn., Suktinis - 6 mėn., o Simfonija - 5 mėn.
Klasika brandintas ne mažiau nei 3 mėn., Barkarolė - 4 mėn., Suktinis - 6 mėn., o Simfonija - 5 mėn.
Noktiurnas - su baltuoju pelėsiu
Noktiurnas - brandintas fermentinis sūris su baltuoju pelėsiu. Sūrio skonis patiks aštresnių sūrių mėgėjams, jis savitas ir minkštesnės tekstūros.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, baltasis pelėsis, druska. Brandintas ne mažiau kaip 4 mėn.
Klumpakojis - su kmynais
Klumpakojis ypač populiarus tarp lietuviškos virtuvės mėgėjų. Kmynas lietuviškoje virtuvėje įsitvirtino ne veltui. Ši sėkla turtinga antioksidantais, turi daug naudingų mineralų ir vitaminų. Klumpakojis puikiai tiks tiek kasdienos pusryčių stalui, tiek šventinei vakarienei. Sūris puikiai dera degustacijai prie alaus.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, kmynai, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 8 mėn.
Serenada - su žolelėmis
Serenada įkvėptas prancūziškosios virtuvės, pagardintas klasikiniu provanso žolelių mišiniu, kuris sūriui suteikia subtilų žolelių aromatą ir išskirtinį skonį.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, žolelės, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 8 mėn.
Siuita - su juodgrūdėmis
Siuita paskanintas ypatingai vertingomis juodgrūdės sėklomis, kurios Anglijoje dar vadinamos "velniu krūmuose", o Prancūzijoje "keturiais prieskoniais". Nors šios sėklos iš išvaizdos panašios į aguonas, tačiau slepia pipirų, muskato riešuto, kamparo ir net raudonėlio natas. Sūriui juodgrūdės suteikia specifinį aštresnį, tačiau malonų poskonį.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, juodgrūdės, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 10 mėn.
Pipirinis tango - su rausvaisiais pipirais
Pipirinis tango yra pikantiško skonio ir puikiai tinka prie vyno bei alaus. Rausvieji pipirai, nors nėra pipirų šeimos atstovai, sūriui suteikia švelnų, tačiau nemažiau sodrų skonį.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, rausvieji pipirai, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 8 mėn.
Polonezas - su ožragėmis
Polonezas yra vienas iš populiariausių sūrių, kuriam išskirtinį skonį suteikia ožragės sėklos. Šios mažos, gelsvai rusvos sėklos plačiai žinomos ir vartojamos nuo seno dėl savo sveikatinančių savybių. Sūriui jos suteikia unikalų grybų ir riešutų poskonį.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, ožragės, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 8 mėn.
Bolero - su ožragėmis ir kalendra
Bolero skonis, kaip žymaus M. Ravelio kūrinys "Bolero", įtraukiantis ir intensyvus. Ožragių sėklų ir kalendros duetas sūriui suteikia grybo, riešuto poskonį, juntamas ir lengvas aštrumas.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, ožragės, kalendra, druska. Brandinimo laikotarpis: 4 - 8 mėn.
Rapsodija - su anatu ir pelenaisTai puskietis fermentinis sūris, gaminamas iš nepasterizuoto pieno. Dviejų spalvų: oranžinė spalva išgaunama nadodojant čederio priedą anatą, o juoda - panaudojant klevo medžio pelenus. Šie pelenai yra sertifikuoti, naudojami sūrių gamyboje ir perkami iš Prancūzijos.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, anatas, pelenai, druska. Brandinimo laikotarpis nuo 3 iki 12 mėn.
Bugi Vugi - su anatu, margasKiekvienas Bugi vugi sūris skirtingai margas ir labai išraiškingos išvaizdos. Prekyboje galite rasti dviejų ar net trijų spalvų derinių. Ryškią spalvą suteikia angliško sūrio čederio prieskonis anatas. Jis gaminamas iš medžių augančių tropinėje Amerikoje. Anatas suteikia sūriui ryškią oranžinę spalvą ir švelnų skonį.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, anatas, druska. Brandinimo laikotarpis: 3 - 6 mėn.
|
Nakties simfonija - su pelenais, juodasis
Juodos spalvos puskietis fermentinis sūris, gaminamas iš nepasterizuoto pieno. Juoda spalva išgaunama panaudojant klevo medžio pelenus. Šie pelenai yra sertifikuoti, naudojami sūrių gamyboje ir perkami iš Prancūzijos.
Sudėtis: Pienas, pienarūgštės bakterijos, fermentas, pelenai, druska. Brandinimo laikotarpis nuo 3 iki 12 mėn.
Bendro pobūdžio informacija:
Produkto laikymo sąlygos: nuo 0° iki +6°C. Kilmės šalis: Lietuva.