Becukrių ledinukų "Braškė" sudėtis:
Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis burokėlių raudonasis.
Becukrių ledinukų "Obuolys" sudėtis:
Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažantis maistas spirulinos ekstraktas, dažiklis riboflavinas.
Becukrių ledinukų "Šaltalankis" sudėtis:
Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, liofilizuotų šaltalankių milteliai 3%.
Becukrių ledinukų rinkinio "Spalvos" sudėtis:
Izomaltas, citrinų rūgštis, liofilizuotų šaltalankių milteliai 3%, kvapiosios medžiagos, spirulinos ekstraktas, dažikliai: burokėlių raudonasis, ribofilaminas.
Džiovintų obuolių ir aviečių tyrės juostelių sudėtis:
Obuolių tyrė, aviečių tyrė. Be pridėtinio cukraus.
Džiovintų obuolių ir juodųjų serbentų tyrės juostelių sudėtis:
Obuolių tyrė, juodųjų serbentų tyrė. Be pridėtinio cukraus.
Džiovintų obuolių ir slyvų tyrės juostelių sudėtis:
Obuolių tyrė, slyvų tyrė. Be pridėtinio cukraus.
Džiovintų obuolių skanėstų su cinamonu sudėtis:
Obuoliai, cukrus, cinamonas.
Spanguolių cukatų sudėtis:
Spanguolės, cukrus.
Džiovintų saldintų šermukšnių sudėtis:
Šermukšniai, cukrus.
Vyšnių cukatų sudėtis:
Vyšnios, cukrus.
Burokėlių cukatų sudėtis:
Burokai, imbieras, cukrus.
Morkų cukatų sudėtis:
Morkos, cukrus, apelsinai, citrinos.
Keptų pastarnokų sudėtis:
Pastarnokai, saulėgrąžų aliejus, druska.
Keptų morkų sudėtis:
Morkos, saulėgrąžų juostelės, pomidorų milteliai, druska, saldžioji paprika.
Džiovintų šermukšnių šokolade sudėtis:
Šermukšniai, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, lydytas sviestas, ne GMO sojų lecitinas, kakavos milteliai.
Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje, sandariai uždarytas. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 375 kcal/1569 kJ Riebalų 20,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 12,6 g, Angliavandenių 37,0 g, iš kurių cukrų 31,0 g, Baltymų 4,9 g, Druskos 0,0 g. |
Džiovintų vyšnių šokolade sudėtis:
Vyšnios, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, lydytas sviestas, ne GMO sojų lecitinas, kakavos milteliai.
Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje, sandariai uždarytas. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 404 kcal/1690 kJ Riebalų 20,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 12,9 g, Angliavandenių 47,0 g, iš kurių cukrų 39,0 g, Baltymų 4,9 g, Druskos 0,0 g. |
Džiovintų moliūgų sudėtis:
Moliūgai, svarainių sirupas (svarainiai, cukrus), prieskoniai (cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas).
Svarainių sirupo sudėtis:
Svarainiai, cukrus.
|
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 265 kcal/1109 kJ Riebalų 0,04 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g, Angliavandenių 66,0 g, iš kurių cukrų 65,9 g, Baltymų 0,16 g, Druskos 0,01 g. |
Rabarbarų sirupo sudėtis:
Rabarbarai, cukrus.
|
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 221 kcal/925 kJ Riebalų 0,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g, Angliavandenių 52,2 g, iš kurių cukrų 42,1 g, Baltymų 0,5 g, Druskos 0,01 g. |
Rabarbarų cukatų sudėtis:
Rabarbarai, cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 295 kcal/1234 kJ Riebalų 0,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g, Angliavandenių 62,1 g, iš kurių cukrų 59,0 g, Baltymų 0,5 g, Druskos 0,01 g. |
Džiovintų svarainių gabaliukų sudėtis:
Svarainiai, cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje, sandariai uždarytus. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 240 kcal/1004 kJ Riebalų 0,23 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g, Angliavandenių 57,8 g, iš kurių cukrų 57,8 g, Baltymų 0,18 g, Druskos 0,0 g. |
Rabarbarų cukatų šokolade sudėtis:
Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), džiovinti rabarbarai (rabarbarai, cukrus), tapijokų krakmolas, šelakas.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 75 %. Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 549 kcal/2297 kJ Riebalų 25,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 15,0 g, Angliavandenių 44,3 g, iš kurių cukrų 40,5 g, Baltymų 4,5 g, Druskos 0,0 g. |
Svarainių cukatų šokolade sudėtis:
Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), šaldytų svarainių cukatos (svarainiai, cukrus), tapikojų krakmolas, šelakas.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 75 %. Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 495 kcal/2071 kJ Riebalų 30,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 18,4 g, Angliavandenių 44,5 g, iš kurių cukrų 41,2 g, Baltymų 5,3 g, Druskos 0,0 g. |
Džiovintų braškių sudėtis:
Braškės, cukrus.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 137 kcal/573 kJ Riebalų 0,14 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,005 g, Angliavandenių 32,0 g, iš kurių cukrų 32,0 g, Baltymų 0,62 g, Druskos 0,0 g. |
Džiovintų kriaušių sudėtis:
Džiovintos kriaušės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 279 kcal/1167 kJ Riebalų 0,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandenių 63,0 g, iš kurių cukrų 42,0 g, Baltymų 2,3 g, Druskos 0,0 g. |
Šokolado (75 proc.) su liofilizuotais avinžirniais sudėtis:Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), liofilizuoti daiginti avinžirniai 20 proc.
Šokolado (55 proc.) su džiovintais daigintais saulėgrąžų branduoliais sudėtis:Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovinti daiginti saulėgrąžų branduoliai 25 proc.
|