Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Sveiki saldumynai - saldesnis gyvenimas

  • Sveikesnė sudėtis
  • Mažiau arba visai nededama pridėtinio cukraus
  • Kokybiški ingredientai
Becukrių ledinukų rinkinys
Becukrių ledinukų rinkinys "Spalvos"
Užsakyti

Becukrių ledinukų "Braškė" sudėtis:

Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis burokėlių raudonasis.

Becukrių ledinukų "Obuolys" sudėtis:

Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažantis maistas spirulinos ekstraktas, dažiklis riboflavinas.

Becukrių ledinukų "Šaltalankis" sudėtis:

Saldiklis izomaltas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, liofilizuotų šaltalankių milteliai 3%.

Becukrių ledinukų rinkinio "Spalvos" sudėtis:

Izomaltas, citrinų rūgštis, liofilizuotų šaltalankių milteliai 3%, kvapiosios medžiagos, spirulinos ekstraktas, dažikliai: burokėlių raudonasis, ribofilaminas.

Džiovintų obuolių ir aviečių tyrės juostelių sudėtis:

Obuolių tyrė, aviečių tyrė. Be pridėtinio cukraus.

Džiovintų obuolių ir juodųjų serbentų tyrės juostelių sudėtis:

Obuolių tyrė, juodųjų serbentų tyrė. Be pridėtinio cukraus.

Džiovintų obuolių ir slyvų tyrės juostelių sudėtis:

Obuolių tyrė, slyvų tyrė. Be pridėtinio cukraus.

Džiovintų obuolių skanėstų su cinamonu sudėtis:

Obuoliai, cukrus, cinamonas.

Spanguolių cukatų sudėtis:

Spanguolės, cukrus.
Užsakyti

Džiovintų saldintų šermukšnių sudėtis:

Šermukšniai, cukrus.

Vyšnių cukatų sudėtis:

Vyšnios, cukrus.

Burokėlių cukatų sudėtis:

Burokai, imbieras, cukrus.

Morkų cukatų sudėtis:

Morkos, cukrus, apelsinai, citrinos.

Keptų pastarnokų sudėtis:

Pastarnokai, saulėgrąžų aliejus, druska.

Keptų morkų sudėtis:

Morkos, saulėgrąžų juostelės, pomidorų milteliai, druska, saldžioji paprika.

Džiovintų šermukšnių šokolade sudėtis:

Šermukšniai, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, lydytas sviestas, ne GMO sojų lecitinas, kakavos milteliai.
Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų.

​Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje, sandariai uždarytas.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 375 kcal/1569 kJ
Riebalų 20,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 12,6 g,
Angliavandenių 37,0 g, iš kurių cukrų 31,0 g,
Baltymų 4,9 g, Druskos 0,0 g.

Džiovintų vyšnių šokolade sudėtis:

Vyšnios, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, lydytas sviestas, ne GMO sojų lecitinas, kakavos milteliai.
Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų.

​Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje, sandariai uždarytas.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 404 kcal/1690 kJ
Riebalų 20,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 12,9 g,
Angliavandenių 47,0 g, iš kurių cukrų 39,0 g,
Baltymų 4,9 g, Druskos 0,0 g.

Džiovintų moliūgų sudėtis:

Moliūgai, svarainių sirupas (svarainiai, cukrus), prieskoniai (cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas).

Svarainių sirupo sudėtis:

Svarainiai, cukrus.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 265 kcal/1109 kJ
Riebalų 0,04 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
Angliavandenių 66,0 g, iš kurių cukrų 65,9 g,
Baltymų 0,16 g, Druskos 0,01 g.

Rabarbarų sirupo sudėtis:

Rabarbarai, cukrus.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 221 kcal/925 kJ
Riebalų 0,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
Angliavandenių 52,2 g, iš kurių cukrų 42,1 g,
Baltymų 0,5 g, Druskos 0,01 g.

Rabarbarų cukatų sudėtis:

Rabarbarai, cukrus.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 295 kcal/1234 kJ
Riebalų 0,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
Angliavandenių 62,1 g, iš kurių cukrų 59,0 g,
Baltymų 0,5 g, Druskos 0,01 g.

Džiovintų svarainių gabaliukų sudėtis:

Svarainiai, cukrus.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje, sandariai uždarytus.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 240 kcal/1004 kJ
Riebalų 0,23 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
Angliavandenių 57,8 g, iš kurių cukrų 57,8 g,
Baltymų 0,18 g, Druskos 0,0 g.

Rabarbarų cukatų šokolade sudėtis:

Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), džiovinti rabarbarai (rabarbarai, cukrus), tapijokų krakmolas, šelakas.

Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 75 %. Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų.

​Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 549 kcal/2297 kJ
Riebalų 25,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 15,0 g,
Angliavandenių 44,3 g, iš kurių cukrų 40,5 g,
Baltymų 4,5 g, Druskos 0,0 g.

Svarainių cukatų šokolade sudėtis:

Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), šaldytų svarainių cukatos (svarainiai, cukrus), tapikojų krakmolas, šelakas.

Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 75 %. Gali būti pieno, glitimo, riešutų pėdsakų.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21
 °C temperatūroje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 495 kcal/2071 kJ
Riebalų 30,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 18,4 g,
Angliavandenių 44,5 g, iš kurių cukrų 41,2 g,
Baltymų 5,3 g, Druskos 0,0 g.

Džiovintų braškių sudėtis:

Braškės, cukrus.

​Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 137 kcal/573 kJ
Riebalų 0,14 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,005 g,
Angliavandenių 32,0 g, iš kurių cukrų 32,0 g,
Baltymų 0,62 g, Druskos 0,0 g.

Džiovintų kriaušių sudėtis:

Džiovintos kriaušės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje +15 - +21 °C temperatūroje.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė: 279 kcal/1167 kJ
Riebalų 0,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g,
Angliavandenių 63,0 g, iš kurių cukrų 42,0 g,
Baltymų 2,3 g, Druskos 0,0 g.

Šokolado (75 proc.) su liofilizuotais avinžirniais sudėtis:

Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas)), liofilizuoti daiginti avinžirniai 20 proc.

Šokolado (55 proc.) su džiovintais daigintais saulėgrąžų branduoliais sudėtis:

Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovinti daiginti saulėgrąžų branduoliai 25 proc.
Įvairūs šokolaidai
Įvairūs šokolaidai
Užsakyti
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt