Karštai rūkytas šamas - ypatingas skonis
Daugiau apie šamo auginimą ir gerąsias maistines savybes skaitykite čia » |
Sudedamosios dalys: afrikinis šamas (Clarias gariepinus), prieskoniai, druska.
Laikyti nuo 0 iki +6°C temperatūroje (tinka užšaldyti). Kilmės šalis Lietuva. |
Nustebinkite netradicine dovana!
Padovanokite rūkytą šamą stilingoje dėžutėje!
Parduodama tik kartu su karštai rūkytu šamu. Dėžutės išmatavimai (ilgis x plotis x aukštis): 51 x 9 x 7 cm
Patogu valgyti biure ar gamtoje.
Dėžutę galima išlankstyti ir panaudoti kaip padėkliuką.
Dėžutę galima išlankstyti ir panaudoti kaip padėkliuką.
Kokybės ir šviežumo garantija
Kokybei užtikrinti turėjome iki mažiausių smulkmenų ištobulinti paruošimo ir rūkymo procesą. Žuvį pagauname iš baseinų, tuoj pat skrodžiame ir sūdome. Nenaudojame jokių žalingų cheminių medžiagų. Vėliau, dieną prieš pristatymą, rūkome juodalksnio dūmuose. Klientai įvertino - šio medžio dūmuose rūkoma žuvis pati skaniausia. Unikalus rūkymo receptas užtikrina puikų skonį, aromatą ir išvaizdą. Po rūkymo žuvį paliekame atvėsti, kad ji “subręstų” ir taptų dar skanesnė. Vėliau šamą pakuojame ir šviežią pristatome Jums!
Informuojame
Gali būti nedidelis kiekis kraujo prie pagrindinio kaulo, nes pagamintas ypač šviežiai. Tai nekeičia produkto kokybės. Kraujas termiškai apdorotas, šamą vartoti saugu.
Informuojame
Gali būti nedidelis kiekis kraujo prie pagrindinio kaulo, nes pagamintas ypač šviežiai. Tai nekeičia produkto kokybės. Kraujas termiškai apdorotas, šamą vartoti saugu.
|
|