Pagardai, marinatai - gyvenimo spalvos
|
Trumpa istorija
Vilius yra pagardų kūrėjas ir gamintojas. Visuomenėje yra labiau žinomas, kaip “garso” žmogus - muzikos prodiuseris, atlikėjas, kino filmų dubliažo režisierius, garso dizaineris. Ir labai dievinantis kulinariją. Tai lyg jo antrasis gyvenimas. Prie puodų praleidžia didžiąją dalį savo laisvalaikio. Verda, kepa, kuria receptus. Taip gimė ir pagardų linija. Tai yra gurmaniški, rankų darbo pagardai, kurie pagyvina kiekvieno stalą. Puikiai tinka prie sūrių, griliaus patiekalų, salotoms, troškiniams, burgeriams, dešrainiams ir dar aibei kitų patiekalų. Pagardai gaminami be papildomų skonio stipriklių ir dažiklių. Vilius visus produktus gamybai renkasi pats, skuta, lupa - pats, verda ir pilsto taip pat pats. Jam labai rūpi kiekvienas indelis ir kiekvienas jo ragautojas.
Burokėlių pagardo sudėtis:Burokėliai (40%), cukrus, raudonojo vyno actas, svogūnai, apelsinai (10%), obuoliai, garstyčių grūdeliai, cinamonas, kalendros, gvazdikėliai, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 96 kcal/402 kJ Riebalų 0,3 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių < 0,1 g, Angliavandenių 23,0 g, iš kurių cukrų 19,0 g, Baltymų 1,1 g, Druskos 0,082 g. |
Karamelizuotų svogūnų sudėtis:Svogūnai (60%), cukrus, baltojo vyno actas, kriaušės (9%), baltasis vynas (6%), aliejus, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 94 kcal/393 kJ Riebalų 0,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandenių 21,0 g, iš kurių cukrų 18 g, Baltymų 0,7 g, Druskos 0,081 g. |
Obuolienės su pipirais sudėtis:
Obuoliai (65%), cukrus, citrinos sultys, kvapnieji pipirai (0,5%), cinamonas, druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 94 kcal/393 kJ Riebalų 0,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandenių 21,0 g, iš kurių cukrų 18,0 g, Baltymų 0,7 g, Druskos 0,081 g. |
Garstyčių su medumi sudėtis:
Vanduo, garstyčių milteliai (19%), garstyčių grūdeliai (15%), medus (10%), baltojo vyno actas, druska, cukrus, ciberžolė.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 217 kcal/908 kJ Riebalų 13,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, Angliavandenių 20,0 g, iš kurių cukrų 12,0 g, Baltymų 9,2 g, Druskos 0,712 g. |
Daržovinio pagardo sudėtis:
Pomidorai, saldžiosios paprikos (raudonos, žalios), svogūnai, baklažanai, cukrus, baltojo vyno actas, druska, saldžiosios paprikos milteliai, maltos kalendrų sėklos, kajeno pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 41 kcal/172 kJ Riebalų 0,58 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,08 g, Angliavandenių 6,1 g, iš kurių cukrų 2,9 g, Baltymų 0,69 g, Druskos 0,65 g. |
Apelsinų pagardo sudėtis:
Apelsinai (40%), obuoliai, svogūnai, cukrus, baltojo vyno actas, garstyčių sėklos, ciberžolė, druska, cinamonas, maltos kalendrų sėklos, kajeno pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 126 kcal/527 kJ Riebalų 0,35 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,03 g, Angliavandenių 30,6 g, iš kurių cukrų 24,8 g, Baltymų 0,75 g, Druskos 0,90 g. |
Granatų, laimo marinato sudėtis:
Granatų sultys (40%), žaliosios citrinos (28%), aliejus, druska, cukrus, balzaminis actas, kakava, imbieras, kaledrų sėklos, kuminas, aitrioji paprika, pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą suplakti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 174 kcal/728 kJ Riebalų 13,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, Angliavandenių 16,0 g, iš kurių cukrų 10,0 g, Baltymų 1,2 g, Druskos 1,721 g. |
Mangų, habanero padažo sudėtis:
Vanduo, mangai (15%), cukrus, obuolių sidro actas, morkos, jūros druska, citrinų sultys iš koncentrato (citrinų sultys, konservantas: kalio metabisulfitas (yra sulfitų)), salierai, svogūnai, habanero pipirai (3%), rapsų aliejus, raudonosios saldžiosios paprikos, aitriųjų paprikų dribsniai, česnakų granulės, svogūnų milteliai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 102 kcal/427 kJ Riebalų 3,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, Angliavandenių 19,0 g, iš kurių cukrų 16,0 g, Baltymų 0,7 g, Druskos 2,0 g. |
Žemės riešutų padažo sudėtis:
Žemės riešutų kremas (35%) (kepinti žemės riešutai, cukrus, žemės riešutų aliejus, jūros druska), vanduo, obuolių sidro actas, rudasis cukrus, sojų padažas (vanduo, druska, sojų pupelės, kvietiniai miltai, cukrus), citrinų sultys iš koncentrato (citrinų sultys, konservantas: kalio metabisulfitas (yra sulfitų)), cukrus, česnakų granulės, malti imbierai, svogūnų milteliai, jūros druska, aitriųjų paprikų dribsniai, rūkymo kvapioji medžiaga.
Sudėtyje gali būti glitimo, bei kitų riešutų ir sezamo pėdsakai. Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 281 kcal/1176 kJ Riebalų 18,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, Angliavandenių 24,0 g, iš kurių cukrų 16,0 g, Baltymų 9,5 g, Druskos 0,93 g. |
Šaltalankių padažo sudėtis:
Šaltalankiai (36%), pomidorų pasta, cukrus, rudasis cukrus, vanduo, apelsinai, obuolių sidro actas, jūros druska, saldžiosios paprikos, česnakų granulės, kajeno paprikos, juodieji pipirai, kalendrų sėklos, ciberžolė, svogūnų milteliai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 147 kcal/615 kJ Riebalų 0,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandenių 36,0 g, iš kurių cukrų 30,0 g, Baltymų 1,5 g, Druskos 0,47 g. |
Ananasų, jelapenų pagardo sudėtis:
Saldžiosios paprikos, ananasai (26%), cukrus, svogūnai, baltojo vyno actas, obuoliai, medus, chalapos paprikos (4%), rapsų aliejus, česnakai, jūros druska, rozmarinai, ciberžolė, kalendrų sėklos, juodieji pipirai, aitriųjų paprikų dribsniai, cinamonas.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 114 kcal/476 kJ Riebalų 3,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, Angliavandenių 21,0 g, iš kurių cukrų 18,0 g, Baltymų 0,8 g, Druskos 0,26 g. |
Agurkų "Malonumas" sudėtis:
Agurkai (31%), cukrus, obuolių sidro actas, salierai, svogūnai, saldžiosios paprikos, jūros druska, garstyčių sėklos, garstyčių milteliai, ciberžolė, muskatas.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 147 kcal/615 kJ Riebalų 2,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, Angliavandenių 32,0 g, iš kurių cukrų 29,0 g, Baltymų 0,9 g, Druskos 0,28 g. |
Padažo "Vyšniukas" sudėtis:
Vyšnios (24%), vanduo, rudasis cukrus, obuoliai, cukrus, pomidorų pasta, svogūnai, obuolių sidro actas, rapsų aliejus, džiovintos slyvos, jūros druska, rūkymo kvapioji medžiaga, čiobreliai, česnakų granulės, malti imbierai, aitriųjų paprikų dribsniai, kajeno paprikos.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 154 kcal/644 kJ Riebalų 1,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandenių 35,0 g, iš kurių cukrų 32,0 g, Baltymų 1,5 g, Druskos 1,26 g. |
Sūdytos karamelės sudėtis:
Cukrus, grietinėlė, sviestas, jūros druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 428 kcal/1790 kJ Riebalų 26,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 16,0 g, Angliavandenių 51,0 g, iš kurių cukrų 50,0 g, Baltymų 1,1 g, Druskos 0,43 g. |
Garstyčių, medaus, IPA padažo sudėtis:
Medus(23%), ipa (vanduo, miežių salyklas, apyniai) (14%), obuoliai, obuolių sidro actas, garstyčių milteliai (10%), cukrus, vanduo, rudasis cukrus, garstyčių grūdeliai (5%), Vorčesterio padažas (vanduo, actas, cukrus, druska, vynas, slyvų uogienė (slyvos, obuoliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), prieskonių mišinys, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, pomidorų milteliai, kvapiosios medžiagos, aitriųjų paprikų ekstraktas, česnakų ekstraktas), jūros druska, juodieji pipirai, ciberžolė, aitriųjų paprikų dribsniai, kajeno paprikos.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 221 kcal/924 kJ Riebalų 5,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, Angliavandenių 40,0 g, iš kurių cukrų 36,0 g, Baltymų 4,2 g, Druskos 0,45 g. |
Braškių, bananų džemo sudėtis:
Braškės (50%), cukrus, bananai (13%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), malti imbierai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 139 kcal/582 kJ Riebalų 0,1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių <0,01 g, Angliavandenių 36,0 g, iš kurių cukrų 32,0 g, Baltymų 0,4 g, Druskos <0,01 g. |
Kavos, imbiero marinato sudėtis:
Rapsų aliejus, cukrus, rudasis cukrus, sojų padažas (vanduo, druska, sojų pupelės, kvietiniai miltai, cukrus), citrinų sultys, balzaminis actas, imbierai (7%), druska, Vorčesterio padažas (vanduo, actas, cukrus, druska, vynas, slyvų uogienė (slyvos, obuoliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), prieskonių mišinys, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, pomidorų milteliai, kvapiosios medžiagos, aitriųjų paprikų ekstraktas, česnakų ekstraktas), svogūnai, garstyčių milteliai, tirpi kava (2,5%), juodieji pipirai, česnakų granulės, svogūnų milteliai, maltos saldžiosios paprikos, čiobreliai, malti imbierai (<0,4%) , maltos kalendrų sėklos, rūkymo kvapioji medžiaga, kuminas, kajeno paprikos, cinamonas.
Sudėtyje gali būti glitimo. Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 310 kcal/1297 kJ Riebalų 20,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g, Angliavandenių 32,0 g, iš kurių cukrų 24,0 g, Baltymų 3,0 g, Druskos 2,6 g. |
Ghee sviesto sudėtis:
Sviesto riebalai (99.8%), vanduo.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 900 kcal/3765 kJ Riebalų 100,0 g, iš jų sočiųjų rieb. rūgščių 62,0 g, Angliavandenių <0,1 g, iš kurių cukrų <0,1 g, Baltymų <0,1 g, Druskos <0,1 g. |
Marinuotų žaliųjų alyvuogių su saulėje džiovintais pomidorais, medumi ir persilado prieskoniais sudėtis:
Žaliosios alyvuogės (be kauliukų), saulėje džiovinti pomidorai, medus, "Persilado prieskoniai" (valgomoji druska, petražolės, česnakai). Sudėtyje gali būti garstyčių, salierų, salierų sėklų, riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti +2 °C - +7 °C temperatūroje. |
Maistinė vertė 100 g produkto:
Energinė vertė 237 kcal/992 kJ Riebalų 14,0 g, iš jų sočiųjų rieb. rūgščių 2,0 g, Angliavandenių 27,0 g, iš kurių cukrų 22,0 g, Baltymų 0,8 g, Druskos 2,8 g. |
Rankų darbo adžikos sudėtis:
Pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, čili pipirai, morkos, himalajų druska, cukrus, obuolių actas, saulėgrąžų aliejus, šviežių žolelių mišinys.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Rankų darbo baklažanų salotų sudėtis:
Baklažanai, pomidorai, paprikos, česnakai, šviežių žolelių mišinys, obuolių actas, saulėgrąžų aliejus, cukrus, himalajų druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Rankų darbo agurkų salotų sudėtis:
Agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, obuolių actas, šviežių žolelių mišinys, cukrus, himalajų druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Rankų darbo kalafiorų indiškai sudėtis:
Kalafiorai, vanduo, obuolių actas, medus, čili pipiras, imbiero šaknis, karis, himalajų druska.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +25 °C temperatūroje.