Upėtakio filė - šviežia ir patogu
|
Atvėsinta vaivorykštinio upėtakio filė su oda.
Sudedamosios dalys: vaivorykštinis upėtakis (Oncorhynchus mykiss). Laikyti nuo 0 iki +6°C temperatūroje (tinka užšaldyti). Kilmės šalis Lietuva. |
Ar tikrai gausiu šviežią upėtakio filė?
Upėtakio filė pristatysime jums, tik jeigu užsisakėte ją iš anksto, taip kiekvienas upėtakis, kurį užsakysite, bus ruošiamas (skrodžiamas) specialiai Jums. Upėtakių paruošiame tiksliai tiek, kiek buvo užsakyta. Upėtakio filė yra ypatinga tuo, kad pjaunama tik iš pačios šviežiausios žuvies, kuri yra tik prieš gerą valandą ištraukta iš baseinų ir po paruošimo iškart vakuumuojama, taip apsaugant ją nuo aplinkos poveikio. Tokia premium klasės šviežumo filė gali būti laikoma šaldytuve 5 dienas. Šviežumas ir kokybė yra svarbiausia, todėl mes labai stengiamės pralenkti net ir aukščiausius standartus, o jūs galite būti tikri, kad upėtakio filė yra aukščiausios kokybės ir šviežumo produktas, užaugintas ir paruoštas Lietuvoje.
Ką verta žinoti apie upėtakio filė prieš perkant?
Upėtakio filė yra paruošiama taip: išpjaunami du gabaliukai nuo pagrindinio kaulo, nupjaunami pelekai bei išimami šonkauliniai kaulai. Oda nėra nužvyninama ir ji yra paliekama ant filė. Taip pat yra paliekami plonyčiai šoniniai kaulai, kurie yra tiesios formos, nesišakojantys. Juos dažniausiai išima palaikydami filė specialiame tirpale, kuriame šie kaulai suirsta. Tačiau toks būdas labai pablogina žuvies kokybę ir mes to nedarome. Manome, kad geriau yra keli nepavojingi, nors ir nemieli kaulai, nei tirpale išmirkyta filė.