Produktai
Skani dovana
Žuvis
>
Šamas
>
Skrostas šamas
Karštai rūkytas šamas
>
Vytintos elnienos dešrelės
Šamo pjaustymas
Šamo filė
Upėtakis
>
Upėtakio filė
Eršketas
Karpis
Karštai rūkytas unguriukas
Tilapija
Mėsa
>
Rudasis Viščiukas
Jautiena
Veršiena
Ėriena
Triušiena
Elniena
Kalakutiena
Sraigės
Žąsiena
Linų sėmenų aliejus
Brandintas avies pieno sūris
Avių pieno jogurtas
Desertai
Grikiai
Smidrai
Braškės
Šilkmedžio uogos
Medlievos uogos
Dovanų kuponas
Receptai
Šamo receptai
Upėtakio receptai
Elnienos receptai
Ėrienos receptai
Jautienos receptai
Triušienos receptai
Vištienos receptai
Tilapijų receptai
Grikių receptai
Smidrų receptai
Grybų receptai
Straipsniai
Apie mus
Kur įsigyti?
UŽSAKYTI
Dailiai atpjauti šamo nepavyks, jei mėginsite jį perjauti skersai.
Negadinkite peilių pjaudami stuburą.
Kaip pjaustyti karštai rūkytą šamą?
1.
Perjaukite iš pilvo pusės išilgai stuburo, nuo šonkaulių link uodegos.
Šonkaulių pjauti nereikia.
2.
Pjaukite iki pat uodegos galiuko, vesdami peilį šalia stuburo.
3.
Nulaužkite stuburą ties jo pradžia (pažymėta apskritimu). „Atverskite“ perpjautą žuvį lyg knygą.
4.
Šamo mėsytė gražiai atsiskiria nuo odos.
Stuburo kaulas lengvai išimamas uodegos kryptimi.
« Grįžti atgal į karštai rūkyto šamo aprašymą
Produktai
Skani dovana
Žuvis
>
Šamas
>
Skrostas šamas
Karštai rūkytas šamas
>
Vytintos elnienos dešrelės
Šamo pjaustymas
Šamo filė
Upėtakis
>
Upėtakio filė
Eršketas
Karpis
Karštai rūkytas unguriukas
Tilapija
Mėsa
>
Rudasis Viščiukas
Jautiena
Veršiena
Ėriena
Triušiena
Elniena
Kalakutiena
Sraigės
Žąsiena
Linų sėmenų aliejus
Brandintas avies pieno sūris
Avių pieno jogurtas
Desertai
Grikiai
Smidrai
Braškės
Šilkmedžio uogos
Medlievos uogos
Dovanų kuponas
Receptai
Šamo receptai
Upėtakio receptai
Elnienos receptai
Ėrienos receptai
Jautienos receptai
Triušienos receptai
Vištienos receptai
Tilapijų receptai
Grikių receptai
Smidrų receptai
Grybų receptai
Straipsniai
Apie mus
Kur įsigyti?
UŽSAKYTI