Kibinai - rankų darbo, unikalios sudėties
|
Kibinų su ėriena sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: ėrienos kumpis, svogūnai, vanduo, druska, prieskoninių augalų ir prieskonių mišinys.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su kiauliena sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: kiaulienos nugarinė, svogūnai, vanduo, druska, malti laurų lapai, malti juodieji pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su kalakutiena sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: kalakutiena, kopūstai, vanduo, druska, prieskonių mišinys.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su jautiena sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: brandinta jautiena, svogūnai, vanduo, druska, prieskoninių augalų ir prieskonių mišinys.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su vištiena sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: vištienos krūtinėlė, kopūstai, vanduo, druska, malti laurų lapai, malti juodieji pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su daržovėmis sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: kopūstai, morkos, svogūnai, žalioji paprika, česnakas, druska, įvairių maltų pipirų mišinys.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su grybais sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: kopūstai, šitake grybai, svogūnai, druska, malti juodieji pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su varške ir špinatais sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: 22 % varškės sūris, špinatai, svogūnai, druska, malti juodieji pipirai.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su obuoliais ir džiovintais vaisiais sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: obuoliai, džiovinti vaisiai, cinamonas.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Kibinų su bananine kakava sudėtis:
Tešla: kvietiniai miltai, 82% sviestas, vanduo. Įdaras: bananai, kakava.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.
Laikymo sąlygos: laikyti +0 °C - +6 °C temperatūroje.