Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Desertai - gardus kąsnelis

  • Kiekvieno deserto sudėtyje aukščiausios kokybės produktai.
  • Nenaudojamos esencijos ar kvapai, o tikri ingredientai.
  • ​Mūsų krautuvėlėje parduodami desertai yra iš puikios desertų gamintojos rankų Vilniuje. Turinti gamybą daugiau šeimos rate, moteris dalinasi puikiais kepiniais su mūsų klientais.
  • Užsakoma iš anksto ir pagamina specialiai Jums.
Picture
Desertų gamintoja
Užsakyti

Cake pops'ai

Tai kanėstas, kuris patinka ir mažiems ir dideliems. Šokoladinis biskvitas aplietas jūsų mėgstamu šokoladu (baltu bei pienišku) ir papuoštas spalvingais pabarstukais. Labiausiai džiugina tai, kad biskvitas išlieka šlapias, lengvai valgosi, nesivelia burnoje. Valgant jaučiasi, kad naudojami ypatingai aukštos kokybės ingredientai.
​Cake popsai yra desertas, kuris tinka įvairioms šventėms pasaldinti.
Cake pops'ai
Cake pops'ai

Kanelės

Traškus karamelinis paviršius, minkštutis, korėtas vidus... Kas tai? Nuostabus prancūziškas desertas – KANELĖS! Šio nuostabaus deserto atsiradimo istoriją pirmą kartą galima aptikti XVIII a. Prancūzijoje. Tuo metu desertas buvo vadinamas „canelas“ arba „camelions“. Ir tik vėliau jo gamyba vėl atgimė XX a., kai vienas nežinomas Prancūzijos kepėjas ėmė kepti pyragėlius pagal senąjį receptą, papildomai į tešlą pridėdamas vanilės ir romo. Būtent šiais prieskoniais ir šiandien yra gardinami klasikiniai prancūziški pyragėliai, populiarūs visame pasaulyje.
 Kaip pati šio deserto kepėja kalba apie šį desertą: karamelizuota išorė ir kreminis vidus - puikus derinys! Subtilus vanilės skonis ir užuomina apie romą, šį skanėstą padaro itin gardų.
Kanelės
Kanelės

Eklerai

Kai norisi ko nors skanaus, labai geras pasirinkimas yra eklerai. Plikytos tešlos pyragaitis įdarytas vaniliniu kremu. Aplietas pienišku arba baltu šokoladu. Smaližiams tikrai labai patinkantis desertas.
 
Eklerai, arba dar kitaip profiteroliai - tai plikyti pyragaičiai, kurie nuo XIX a. pradžios buvo tiekiami išskirtinai Prancūzijos karaliaus stalui. Manoma, kad eklerą pirmą kartą pateikė Marie - Antoine Careme, kuris buvo garsus konditeris ir gamino gardumynus Prancūzijos valdovams.
Pirmas eklero receptas buvo atspausdintas Boston Cooking School Cook Book knygoje ponios. D. A. Lincoln užsakymu ir paskelbtas 1884 m. Nuo to laiko eklero receptas yra beveik nepakitęs, išliko visi pagrindiniai gamybos ypatumai.
Birželio 22 yra švenčiama kaip eklerų diena. Šios šventės kilmė nėra žinoma šiuo metu.
Eklerai
Saldūs eklerai
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt