Merkio™ produktai
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt

Šaltai rūkyta upėtakio filė

  • Upėtakiai auginami švariai ir be streso, Lietuvos ūkyje;
  • Rūkoma medžio dūmuose;
  • Unikalus rūkymo receptas;
  • Naudojamos tik žolelės, prieskoniai ir druska;
  • Nenaudojama jokių cheminių priedų skoniui sustiprinti ar galiojimo laikui padidinti;
  • Į Jūsų namus visada pristatoma šviežia ir puikaus aromato.
Picture
Šaltai rūkyta vaivorykštinio upėtakio filė su oda.
Sudedamosios dalys: vaivorykštinis upėtakis (Oncorhynchus mykiss), prieskoniai, druska.
Laikyti nuo 0 iki +6°C temperatūroje (tinka užšaldyti).
Kilmės šalis Lietuva.
Užsakyti

Kaip ruošiama šaltai rūkyta upėtakio file?

Upėtakiai rūkomi naudojant tik juodalksnį - tinkamiausią medį norint išgauti geriausią skonį. Unikalus receptas užtikrina tolygų upėtakio išsirūkymą, išvaizdą ir nuostabų skonį.  Išrūkius filė, paliekame atvėsti, kad “subręstų” ir įgautų pačias geriausias skonines savybes. Vėliau ji vakuumuojama ir pristatoma Jums.

Picture
1. Upėtakiai pagaunami
Picture
2. Paruošiama filė
Picture
3. Išrūkoma upėtakio filė

Kaip auginami upėtakiai?

Kaip rūpestingai ir atsakingai auginami upėtakiai, skaitykite čia >>

Pakuotė

Šaltai rūkyta upėtakio filė pakuojama po du gabaliukus į vakuuminį maišelį. Taip užtikriname, kad produktas Jūsų namus pasiektų itin šviežias ir neprarastų nuostabaus aromato.

​Laikymo sąlygos

Laikykite šaldytuve, ne aukštesnėje kaip +8°C temperatūroje. Mėgaukitės šviežumu, rekomenduojame suvartoti per dvi savaites. Tikslų galiojimo terminą visada rasite ant pakuotės.

Vartojimas

Puikiai tinka kaip skanus ir maistingas užkantis. Žmonės mėgsta pasigaminti sumuštinukus su šaltai rūkytu upėtakiu.

Picture
Filė gabaliukas su oda. Ji plona ir puikiai atsiskiria nuo mėsos.
Picture
Naudojami tik prieskoniai ir druska. Be papildomų priedų.

Patarimai

  • Skaniausia valgyti, kai rūkytas upėtakis atšildytas iki kambario temperatūros;
  • Upėtakis yra rieboka žuvis, todėl jeigu labiau mėgstate liesesnę žuvį, rekomenduojame Jums šamą (daugiau skaitykite čia >>).


Paragaukite Merkio™ produktų

Picture
​
  • Merkio™ produktus augina kruopščiai atrinkti Lietuvos ūkininkai.
  • Auginami švariai ir atsakingai.
  • Ruošiami tik pagal išankstinius užsakymus, todėl visada pristatomi švieži.
Picture
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Produktai
    • Skani dovana
    • Žuvis >
      • Krevetės
      • Šamas >
        • Skrostas šamas
        • Karštai rūkytas šamas >
          • Šamo pjaustymas
        • Šamo filė
      • Upėtakis >
        • Upėtakio filė
      • Eršketas
      • Karpis
      • Karštai rūkytas ungurys
      • Tilapija
    • Mėsa >
      • Veršiena
      • Ėriena
      • Elniena
      • Triušiena
      • Kalakutiena
      • Jautiena
      • Kiauliena
      • Viščiukas broileris
      • Sraigės
      • Marinuota mėsa
      • Įv. mėsos gaminiai
      • Žąsiena
    • Pieno produktai >
      • Įvairūs
      • Brandinti fermentiniai sūriai
      • Brandintas avies pieno sūris
    • Sezoninės uogos ir daržovės >
      • Smidrai
      • Šilauogės
      • Braškės
      • Šilkmedžio uogos
      • Medlievos uogos
    • Bakalėja >
      • Sultiniai
      • Linų sėmenų aliejus
      • Grikiai
    • Kiti produktai >
      • Pagardai, marinatai
      • Riešutų užtepai
      • Kibinai
      • Švieži pesto padažai ir kt.
      • Saldumynai
      • Paruoštukai, desertai
      • Grybai
    • Dovanų kuponas
  • Receptai
    • Šamo receptai
    • Upėtakio receptai
    • Elnienos receptai
    • Ėrienos receptai
    • Jautienos receptai
    • Triušienos receptai
    • Vištienos receptai
    • Tilapijų receptai
    • Grikių receptai
    • Smidrų receptai
    • Grybų receptai
  • Straipsniai
  • Apie mus
  • UŽSAKYTI per Pilnaspuodas.lt