Šaltai rūkyta upėtakio filė
|
Šaltai rūkyta vaivorykštinio upėtakio filė su oda.
Sudedamosios dalys: vaivorykštinis upėtakis (Oncorhynchus mykiss), prieskoniai, druska. Laikyti nuo 0 iki +6°C temperatūroje (tinka užšaldyti). Kilmės šalis Lietuva. |
Kaip ruošiama šaltai rūkyta upėtakio file?
Upėtakiai rūkomi naudojant tik juodalksnį - tinkamiausią medį norint išgauti geriausią skonį. Unikalus receptas užtikrina tolygų upėtakio išsirūkymą, išvaizdą ir nuostabų skonį. Išrūkius filė, paliekame atvėsti, kad “subręstų” ir įgautų pačias geriausias skonines savybes. Vėliau ji vakuumuojama ir pristatoma Jums.
Kaip auginami upėtakiai?
PakuotėŠaltai rūkyta upėtakio filė pakuojama po du gabaliukus į vakuuminį maišelį. Taip užtikriname, kad produktas Jūsų namus pasiektų itin šviežias ir neprarastų nuostabaus aromato.
Laikymo sąlygosLaikykite šaldytuve, ne aukštesnėje kaip +8°C temperatūroje. Mėgaukitės šviežumu, rekomenduojame suvartoti per dvi savaites. Tikslų galiojimo terminą visada rasite ant pakuotės.
VartojimasPuikiai tinka kaip skanus ir maistingas užkantis. Žmonės mėgsta pasigaminti sumuštinukus su šaltai rūkytu upėtakiu.
|
Patarimai
- Skaniausia valgyti, kai rūkytas upėtakis atšildytas iki kambario temperatūros;
- Upėtakis yra rieboka žuvis, todėl jeigu labiau mėgstate liesesnę žuvį, rekomenduojame Jums šamą (daugiau skaitykite čia >>).